Céljaink

A System Trade Kft. több évtizedes magyarországi és más kelet-közép-európai piacokon szerzett szakmai tapasztalattal rendelkezik raklapgyártás, raklapvétel és -eladás, raklapmenedzsment területén. 

Cégünk nem csupán raklapvétellel és -eladással foglalkozik. Komplett szolgáltatást nyújtunk partnereink számára, levéve a terhet a vállukról a raklappal kapcsolatos valamennyi adminisztrációs, logisztikai, raktározási feladattal kapcsolatban.

Célunk a logisztikai folyamatok költséghatékonnyá, átláthatóvá és ellenőrizhetővé tétele. Számos, jelentős költségmegtakarítást elérő, hazai és nemzetközi projektben vettünk már részt.

Egész Magyarországot lefedő kapcsolati hálózatunkon és együttműködési megállapodásainkon keresztül garantálni tudjuk az ország bármely részén a biztonságos és kiszámítható raklapellátást, szolgáltatást, logisztikát.

Mottónk:
Korrektség + Kiszámíthatóság = Megbízhatóság

Minőség

Megbízhatóságunkra garancia, hogy csak és kizárólag a nemzetközi és magyar szabványokban rögzített előírásoknak mindenben megfelelő raklapokkal kereskedünk (pl: EUR-raklap esetén: UIC 435-2), illetve csak hitelesítési engedéllyel rendelkező gyártókkal és javítóbázisokkal kötöttünk és kötünk együttműködési szerződést.

Ha korrekt, megbízható partnerre van szükség raklapmenedzsmenthez, ha biztonságosan szeretne raklapot eladni, vásárolni, ha raklap raktározási, logisztikai segítségre van szüksége, ha egyedi méretű raklapot szeretne, akkor keressen minket! A mi szakterületünk minden, ami raklappal kapcsolatos.

Tisztelt Leendő Partnerünk

Raklapra van szüksége?
Hívjon minket!

Raklapot kíván eladni?
Állunk rendelkezésre!

Elfekvő készletei vannak?
Bízza ránk a válogatást, minősítést, javítást és újrahasznosítást!

Sok az adminisztráció, kevés a raktárkapacitás,
állandó készlet-hiány keletkezik?

Igény esetén átvállaljuk a teljes raklapmenedzsmentet!

Mi megoldjuk problémáját!

Várjuk megtisztelő jelentkezését a magadott elérhetőségek egyikén.

Tisztelettel,
Bartucz László Zoltán
Ügyvezető igazgató


Telephely, raktár

Felvásárló telep, raklap átvétel, kiadás
1171 Budapest, Pesti út 484/b. (M0 mellett)
5600 Békéscsaba, Felsőnyomás tanya 253., 0793/27 hrsz.
3903 Bekecs, Tűzoltó u. 21. (belterület 729/4.hrsz.)

Nyitvatartás: 7:00-15:30 (hétköznap)

Kapcsolatfelvétel

Raklapátvétel: +36 30 641 5000
Kereskedelmi, pénzügyi ügyekben: +36 30 963 3239
[email protected]